ЗДРАСТУЙТЕ ЯК ПРАВИЛЬНО ВИРІШИТИ ЗАВДАННЯ

ЗДРАСТУЙТЕ ЯК ПРАВИЛЬНО ВИРІШИТИ ЗАВДАННЯ

  • 1) 8 + 2 = 10 (кг) у другому ящику 2) 8 + 10 = 18 (кг) всього в двох ящиках. Відповідь: 18кг.
  • Легко: якщо в одному ящику 8 кг а в другому на 2 більше то потрібно 8 + 2 = 10 означає всього в двох ящиках буде: 10 + 8 = 18 (кг)
    в тетраде запиши так
    1) 8 + 2 = 10
    2) 10 + 8 = 18
    відповідь: 18 кг в двох ящиках
  • Понравилась статья? Поделись с друзьями:
    Добавить комментарий

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

    7 + 2 =