Category Archives: Самое

Складіть словосполучення зі словами: гордість і щастя і щоб словосполучення відповідали схемі: дод + сущ

Складіть словосполучення зі словами: гордість і щастя і щоб словосполучення відповідали схемі: дод + сущ Сильна гордість дитяче щастя Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are […]

Дві машини рухалися зі швидкістю 12км / год через 2 хв вони зустрілися в призначеному місці Скільки кілометрів вони

Дві машини рухалися зі швидкістю 12км / год через 2 хв вони зустрілися в призначеному місці Скільки кілометрів вони 12 * 2 = 24 (км)Відповідь: 24кмоні проїхали. 1) 12 + 12 = 24 (км / год) -V зближення.2) 24 * 2 = 48 (км)Відповідь: 48км було між ними.

Щоб правильно написати безударное падежное закінчення іменника, треба визначити

Щоб правильно написати безударное падежное закінчення іменника, треба визначити Щоб правильно написати безударное закінчення іменника?1 крок. Визначити відмінок.2 крок. Визначити схиляння.3 крок. Згадати ударне закінченняіменника цього схиляння впотрібному відмінку. Відповідь г) тому спочатку визначаємо відмінок, а потім вже схиляння!

Альбом в два рази дорожче зошити, але зошит на 35 копійок дешевше альбому Сколтко варто альбом і ск коштує

Альбом в два рази дорожче зошити, але зошит на 35 копійок дешевше альбому Сколтко варто альбом і ск коштує Позначимо вартість зошити за х2х + х = х + 35 + хх = 35 зошит2 * 35 = 70 альбом 1) 35 * 2 = 70 коп - варто альбом2) 70-35 = 35 коп. - […]

Шоколадка складається з 24 (6 * 4) часточок Скільки розломів потрібно зробити щоб розділити її на 24 частини Накладати один на одного не

Шоколадка складається з 24 (6 * 4) часточок Скільки розломів потрібно зробити щоб розділити її на 24 частини Накладати один на одного не 23 розлому виходить, якщо(6 * 3) + 5 = 23 (6 * 3) + 5 = 2323 розлому

Як вирішити рівняння х + 2х = 540

Як вирішити рівняння х + 2х = 540 Х + 2х = 5403х = 540х = 180відповідь 180 Х + 2х = 5403х = 540х = 540: 3х = 180---------Перевірка:180 + 2180 = 540180 + 360 = 540540 = 540

Випиши четверте зайве:

Випиши четверте зайве: Морозко написанийза мотивами російських народних казок. Я думаю, що Кіт у чоботях, тому що ця тварина, а всі інші-люди.